Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima lovitură a lui Corneliu Vadim Tudor după moartea sa

vadim

Moartea fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor a luat prin surprindere pe toată lumea. Tribunul s-a stins din viață luni seara, la ora 18:30, în Spitalul Militar. Deși familia ar fi vrut ca trupul neînsuflețit să fie depus în Senat, foștii colegi ai lui Vadim au refuzat cererea.

Însă, după moarte, Vadim dă o ultimă lovitură. Hulit de mulți, Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea. Cu toate că decorația ordinul "Steaua României" i-a fost retrasă lui Vadim de fostul președinte Traian Băsescu în 2007 printr-un decret, potrivit unor surse, aceasta este încă valabilă pentru că fostul președinte al PRM a intentat un proces.

Traian Băsescu hotărâse retragerea decorației pentru că s-a considerat că acesta nu a avut un comportament demn pentru un purtător al decoraţiei când a protestat în Parlament, însă Vadim Tudor a contestat măsura fostului președinte, iar decorația este încă valabilă.

Administraţia Prezidenţială a trimis, marţi, o coroană de flori la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.