Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră - Poliția a deschis dosar penal, după ce Gigi Becali a intrat cu mașina în șanț

captura youtube
Gigi Becali

Polițiștii rutieri din Pantelimon, județul Ilfov, au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în urma accidentului lui George Becali, pe Centura Capitalei. George Becali se afla la volanul mașinii sale, duminică, pe DNCB la Km 13+500, în zona localității Dobroești, când a virat brusc și a ajuns cu mașina în șanț.

Abia după mai multe ore, respectiv, luni, în jurul orei 1.10 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din București, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 00.10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 -Dobroești.

Surse apropiare anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre George Becali.

Polițiștii din Pantelimon s-au deplasat la unitatea spitalicească respectivă, pentru continuarea cercetărilor, context în care au identificat victima, respectiv un bărbat în vârstă de 65 de ani (George Becali).

Din primele cercetări a rezultat faptul că, Becali ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie, produs pe DNCB la km 13+500 în zona localității Dobroești.

Becali a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenței în organism a alcoolului și a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

„Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanți la trafic, implicați în producerea evenimentului rutier și a stabilirii cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite, luni, Poliția Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.