Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean (Bocciu), și alți doi suporteri au fost arestați

gsp
Liviu Ungurean

Ultima oră! Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean (Bocciu), și alți doi suporteri au fost arestați

Liviu Ungurean (cunoscut și sub numele de Bocciu), liderul galeriei echipei de fotbal Rapid București, a fost arestat pentru 30 de zile, anunță surse judiciare. Aceeași măsură a fost luată și pentru alți doi membri ai galeriei din Giulești.

El este acuzat că a înființat și condus un grup infracțional care a introdus materiale pirotehnice pe stadioane. Din cei 17 suspecți, 16 au fost reținuți inițial pentru 24 de ore. Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost singurul care a fost eliberat și a plecat acasă după două ore de audieri.

A doua zi, Parchetul a luat decizia în privința suspecților. 13 dintre ei au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile, în timp ce ceilalți 3 au fost reținuți pentru 30 de zile.

Ce precizări a făcut PTB

„În continuarea comunicatului de presă din data de 14 martie 2024, precum și ca urmare a interesului public manifestat, Parchetul de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele: Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală față de 16 inculpați, persoane fizice, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin. (1) și (3) Cod penal, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de art. 342 alin. (1) Cod penal și distrugere, prevăzută de art. 253 alin. (4) Cod penal.

Față de 12 inculpați procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar față de 3 inculpați s-a propus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile de către judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București", a transmis PTB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.