Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Accident GRAV, cu opt victime, în Brașov - Circulația e BLOCATĂ, SMURD intervine în forță /UPDATE Precizările poliției

breaking news

Șase persoane au fost rănite, marți, în urma unui accident produs pe DN73A, în județul Brașov, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat, conform Mediafax.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Mihai Constantinescu - Ce au descoperit medicii în corpul artistului

Un accident rutier soldat cu șase răniți, dintre care unul grav, încarcerat, s-a produs, marți dimineață, pe DN 73A, la ieșire din satul Șercaia spre Ohaba, în județul Brașov, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Pentru asigurarea măsurilor de salvare a fost mobilizat un elicopter SMURD și mai multe ambulanțe.

„Accident rutier între o dubă și un autoturism, pe DN 73A, între Șercaia și Ohaba, șase victime, dintre care una încarcerată, inconștientă. Se deplasează la fața locului trei echipaje SMURD, două ambulanțe, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă și spumă, elicopterul SMURD”, a transmis Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acesta.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe DN 73A este întreruptă pe ambele sensuri.

UPDATE

Șapte dintre cei opt răniți în accidentul produs marți pe DN73A, în județul Brașov, sunt angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Aceștia erau în autoutilitara implicată în accident, cu care se îndreptau spre locul de muncă.

Opt persoane au fost rănite în accidentul produs marți pe DN73A, la ieşirea din localitatea Şercaia către Ohaba, judeţul Braşov.

Inițial, reprezentanții IPJ Brașov au anunțat șase victime în urma accidentului în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanților DRDP Brașov, în autoutilitară se aflau șapte angajați ai instituției, care se îndreptau spre locul în care se desfășoară lucrări de asfaltare de pe DN73A.

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Pentru asigurarea măsurilor de salvare a fost mobilizat un elicopter SMURD și mai multe ambulanțe în zonă.

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.