Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ : Accident GRAV în Galaţi. Turişti BRITANICI printre VICTIME

facebook.com
112 SMURD salvare

Accident grav în zona Tulcea (la Agighiol, adica la 17km de Tulcea) în această după-amiază! Trei turişti britanici, cu vârste cuprinse între 56 şi 60 de ani, mergeau cu bicicletele pe drumul judeţean 222E, atunci când au fost acroşaţi de autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Unul dintre ei, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a murit după ce a suferit un atac de cord, iar ceilalţi doi au fost răniți grav.

'Polițiștii efectuează cercetări pentru lămurirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul', a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu.

'Am făcut tot ce era posibil pentru unul din turiști, însă nu am mai putut să-l salvăm. Un alt turist britanic a fost transportat la spitalul din Galați cu un elicopter SMURD, iar cel de-al treilea biciclist rănit a fost internat la spitalul din Tulcea', a menționat directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Dumitru Vâlcu.

Britanicul internat în spitalul din municipiul Tulcea prezintă, potrivit directorului Spitalului Județean de Urgență, Tudor Năstăsescu, o comoție și traumatism abdominal, el aflându-se în prezent în investigații la computerul tomograf.

'Pacientul internat duminică se află în momentul de față în investigații. În funcție de rezultatele CT, se va decide conduita terapeutică ulterioară', a precizat directorul Năstăsescu.

Citeşte şi: Se anunţă un PROTEST masiv în această seară, în Piaţa Victoriei: 'Împreună salvăm ţara de corupţi'.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.