Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Atac la Primăria Arad. Un bărbat a intrat cu forţa în biroul primarului

ultima ora

UPDATE 12.10

Potrivit Poliţiei Arad, un angajat al Poliţiei Locale Arad care îşi desfăşoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat, vineri dimineaţă, de un bărbat care purta pe faţă o mască a grupării internaţionale de hackeri Anonymous. Atacatorul a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Aradului şi a familiei acestuia, scrie Mediafax.

”În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului, abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Arad.

Potrivit sursei citate, atacatorul a fost identificat şi urmează să dea socoteală pentru gestul său. De asemenea, maşina acestuia a fost ridicată din faţa Palatului Administrativ şi dusă la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

*

Un bărbat mascat a intrat în sediul primariei Arad după ce a lovit paznicul instituţiei. Agresorul a încercat să intre în biroul primarului. A părăsit incinta primariei în scurt timp, însă a fost identificat de autorităţi după ce şi-a abandonat maşina în parcarea instituţiei. Arădeanul urmează să fie adus la audieri, potrivit România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.