Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Departamentul de Stat al SUA revine cu lămuriri. Răspuns OFICIAL pentru jurnalista Sorina Matei

Ultima Ora breaking news

Jurnalista Sorina Matei a solicitat lămururi suplimentare de la Departamentul de Stat al SUA după comunicatul de luni seara. Oficialii de la Washington nu oferă detalii despre articolele din proiectele de lege care ar afecta independența justiției sau lupta anticorupție, ci transmite că orice lămuriri pot fi oferite doar de Ambasada SUA la București.

Vezi și: DNA ia măsuri în dosarul lui Liviu Dragnea: Două instituții publice au fost notificate

„Misterul a fost rezolvat! Departamentul de Stat al SUA indica oficial pentru clarificări pentru poziționarea pe legile Justiției Ambasada SUA la Bucuresti.

Am făcut astăzi solicitare oficială la Departamentul de stat al SUA in legătura cu comunicatul pe legile Justiției transmis aseară. Am cerut oficial Departamentului de Stat sa precizeze care sunt prevederile din legile Justiției care afectează independența Justiției și lupta anticoruptie și dacă a recomandat ca toate cele trei legi sa nu fie adoptate sau doar anumite articole. Și care articole mai exact. Acum Departamentul de Stat mi-a răspuns oficial ca pentru aceste răspunsuri sa ma adresez ambasadei SUA din România. Așadar, poziționarea Departamentului de Stat de aseară are legătura directa cu ambasada SUA la Bucuresti despre care susține ca deține toate răspunsurile. Iar pentru orice alte clarificări pe legile Justiției și comunicatul de aseară Departamentul de Stat al SUA indica in mod oficial Ambasada SUA la Bucuresti”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.