Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră: Doi soți din Bragadiru au fost înjunghiați în casă, femeia a murit

ebihoreanul.ro
politia

Doi soți au fost înjunghiați, duminică seara, în locuința sa, în orașul Ciorogârla, județul Ilfov, iar din cauza rănilor femeia a murit. Agresorul a fost prin și este audiat, conform Mediafax. Se pare că agresorul este fostul concubin al fiicei victimelor, un bărbat de aproximativ 37 de ani.

Poliția Ilfov a fost sesizată prin apel 112, de către fiul celor doi soți că părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat.

Polițiștii orașului Bragadiru au constatat că cele sesizate se confirmă și că agresorul nu se mai afla la adresa respectivă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul în vârstă de 52 de ani l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În urma cercetărilor, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat la domiciliul său, în prezent aflându-se în custodia polițiștilor.

Oamenii legii fac verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.