Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Șeful PNL Olt a demisionat din funcție

facebook
liviu voiculescu

Senatorul Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt, a demisionat de la conducerea organizaţiei judeţene de partid, exprimându-şi convingerea că "este singurul act care poate redresa stabilitatea, unitatea şi determinarea unei echipe de valoare", a anunţat parlamentarul într-un mesaj postat luni pe Facebook.

"Să fii liderul unor oameni cu aceeaşi credinţă ca tine este o onoare şi un privilegiu. Să ai curajul să faci un pas înapoi pentru a apăra interesele partidului şi ale oamenilor săi este o responsabilitate. Şi o obligaţie în acelaşi timp. Eu am pornit pe calea liberală din pasiune, am promovat politica liberală din credinţă în ideile, principiile şi valorile sale şi, ulterior, mi-am asumat rolul de lider cu recunoştinţă pentru încrederea care mi s-a acordat şi cu responsabilitate. Astăzi, însă, a venit timpul să fac, cu aceeaşi responsabilitate şi obligaţie, un pas înapoi. Îl fac cu regretul lucrului neîmplinit, însă cu convingerea că este singurul act care poate redresa stabilitatea, unitatea şi determinarea unei echipe de valoare", a scris Liviu Voiculescu în postarea menţionată.

Senatorul liberal afirmă că în ultima perioadă în interiorul filialei este o stare de tensiune "alarmantă" de care PNL Olt nu are nevoie înaintea unui an electoral.

"Nu este o noutate pentru nimeni faptul că, în ultima perioadă şi independent de voinţa şi faptele mele, filiala judeţeană a PNL a fost tranzitată de evenimente care i-au ştirbit imaginea şi i-au clătinat stabilitatea. Evenimente care au indus în interiorul filialei o stare de tensiune alarmantă ce ameninţă să treneze timp îndelungat. PNL Olt nu are nevoie de acest lucru! PNL Olt trebuie să demonstreze că a rămas aceeaşi filială de frunte a partidului! PNL Olt trebuie să meargă mai departe şi să înfrunte anul electoral care se apropie cu o echipă unită şi puternică, concentrată nu pe tensiuni interne, ci pe obţinerea unor rezultate performante!", susţine senatorul liberal de Olt.

Voiculescu consideră că demisia sa de la conducerea PNL Olt este un act de responsabilitate în vederea detensionării situaţiei din filiala judeţeană.

"Iar dacă demisia mea din funcţia de preşedinte al filialei Olt a PNL este condiţia sine qua non pentru ca lucrurile să se reaşeze pe un făgaş politic detensionat în interiorul echipei, fac astăzi acest pas înapoi cu bunăvoie. Este un act de responsabilitate pe care mi-l asum şi pe care îl închin colegilor liberali alături de care am muncit şi am obţinut performanţe de-a lungul timpului", a adăugat Liviu Voiculescu.

Liviu Voiculescu conduce filiala PNL Olt începând din toamna anului 2017, mai întâi din poziţia de preşedinte interimar apoi, din 2018, de preşedinte ales.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL Olt, Daniel Tudor, după vacantarea funcţiei de preşedinte al PNL Olt, Biroul Politic Naţional al PNL va numi la conducerea filialei un preşedinte interimar din râul celor doi prim-vicepreşedinţi, Daniel Tudor (primarul oraşului Scorniceşti) şi Marian Tudorică (primarul oraşului Drăgăneşti - Olt).

"Aşteptăm decizia BPN al PNL, care va delega, în 10 zile, un preşedinte interimar din rândul celor doi prim-vicepreşedinţi. Apoi va fi stabilită o dată pentru alegeri. Eu mă voi alinia la ce va spune BPN", a declarat, luni, pentru AGERPRES, Daniel Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.