Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ FCSB nu scapă de COVID - 5 fotbaliști au fost testați pozitv din nou

gsp.ro
fcsb

FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! 5 fotbaliști din lotul echipei mari s-au repozitivat, ceea ce i-a dus în pragul disperării pe cei din conducere, anunță digisport.ro.

Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Valentin Crețu și Andrei Pandele au fost depistați din nou pozitivi la ultimele teste efectuate în cursul zilei de vineri, 9 octombrie 2020.

Conducerea roș-albaștrilor speră ca aceste rezultate să fie doar o alarmă falsă și așteaptă cu nerăbdare ziua în care acestea se vor repeta. Deocamdată, cei cinci fotbaliști repozitivași, conform prosport.ro, nu vor mai face antrenamente alături de echipă.

FCSB a trecut printr-o situaţie de-a dreptul dramatică înainte şi după meciul cu Backa Topola, când nu mai puţin de 15 fotbalişti s-au îmbolnăvit.

Citește și: Capii de listă ai PNL la alegerile parlamentare: Ludovic Orban plătește tainul traseiștilor/ SURSE

Federaţia a anulat cele două partide internaţionale cu Bulgaria pe care urma să le joace România U17, după descoperirea a două cazuri pozitive de COVID-19.

De asemenea, la naţionala U19 au fost doi jucători care au prezentat simptome şi atât ei, cât şi contacţii direcţi au fost izolaţi şi vor face noi teste.

MM Stoica l-a luat la ţintă pe doctorul Mihai Meiu, pe care îl face vinovat că nu se anulează acţiunea. "Virusul e ticălos, se poate ascunde câteva zile. Dacă în viitorul apropiat, se va infecta vreun tânăr internațional, nu vă veți spăla pe mâini cu toată Dâmbovița și afluenții săi", a scris MM Stoica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.