Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Capii de listă ai PNL la alegerile parlamentare: Ludovic Orban plătește tainul traseiștilor/ SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Liderii PNL au decis cine va deschide listele la alegerile parlamentare din Capitală, aceștia fiind și ”vedetele” care au misiunea de a trage lista. Pe listă de regăsesc și parlamentarii care au trecut la PNL în timpul legislaturii, oameni care au securizat voturile Guvernului Orban.

Citește și: Ambasadorul SUA anunță o investiție RECORD a americanilor în România: Începe perioada Renașterii!

Conform surselor noastre, cap de listă la Senat va fi actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu, secondat de Sorin Câmpeanu, venit de la Pro România.

La Camera Deputaților, lista va fi deschisă de premierul și liderul PNL, Ludovic Orban. Următoarele locuri vor fi ocupate de Violeta Alexandru, Cristian Băcanu, Monica Anisie, Sebastian Buduja, Adrian Moraru și Pavel Popescu.

De remarcat că Ludovic Orban le oferă un loc pe listă celor care au pierdut alegerile locale în Capitală. Astfel, Cristian Băcanu, care a pierdut la Sectorul 5 și Adrian Moraru, care a pierdut la Sectorul 3 își vor găsi un loc pe listă la Camera Deputaților.

Ludovic Orban își plătește tainul și către Daniel Constantin, plecat de la Pro România la PNL, iar acesta va deschide lista candidaților la Argeș.

În PNL sunt discuții aprinse privind prezența pe liste. Mai mulți lideri din țară încearcă să-și impună oamenii pe un loc eligibil, dar conform surselor noastre se lovesc de calculele lui Orban, cel care a făcut înțelegeri la nivel central pentru locuri care aparțin oamenilor din teritoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.