Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Fiul lui Carmen Adamescu, audiat de polițiști! Rani Adamescu are calitatea de suspect

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE - Fiul lui Carmen Adamescu, Rani Adamescu, este audiat miercuri de polițiști. Potrivit unor surse judiciare, acestuia i s-a adus la cunostință calitatea de suspect, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de delapidare.

Fiul lui Carmen Adamescu, Rani Adamescu, este audiat miercuri dimineață de polițiști în dosarul deschis pe numele mamei sale, informează Antena3. Procurorii o acuză pe Carmen Adamescu de delapidare, prejudiciul fiind de peste 40 de milioane de lei.

Rani Adamescu a venit la sediul IGPR însoțit de un avocat. El a refuzat să facă declarații în fața jurnaliștilor.

În acest dosar, Carmen Adamescu a fost plasată, pe 18 octombrie, de Curtea de Apel București, sub control judiciar.

"În fapt, în perioada octombrie 2004 - iulie 2017, în mod repetat, cu intenţie şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al persoanei vătămate U.S.C. SA, inculpata Adamescu Carmen a însuşit: în favoarea a 4 societăţi comerciale controlate de aceasta, suma totală de 44.895.39 lei, prin încheierea cu aceste societăţi a unor contracte fictive, de natură a crea aparenţa ieşirii licite a acestei sume din patrimoniul persoanei vătămate (contracte de management/consultanţă în afaceri, contracte de prestări servicii, contracte de intermediere comercială); în interes personal, suma de 3.049.547 lei, fie prin ridicare directă în numerar din casieria persoanei vătămate, fie prin efectuarea unor plăţi din conturile bancare ale persoanei vătămate", susţin procurorii.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui denunţ depus de Alexander Adamescu, fiul vitreg al lui Carmen Adamescu, între cei doi fiind un conflict în legătură cu moştenirea averii lui Dan Adamescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.