Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: FRF a decis OFICIAL să-l dea afară pe selecționerul Daum

AGERPRES
Christoph Daum

Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal a decis astăzi soarta antrenorului german Christoph Daum pe banca naționalei României.

Cu doar două voturi împotrivă, membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat ca Daum să plece de la națională. Astfel, neamțul va părăsi cârma naționalei în următoarele zile.

„A avut loc o evaluare şi o dezbatere privind situaţia echipei naţionale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenţi astăzi, cât şi cei absenţi, prin telefon, s-au pronunţat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naţionale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca preşedintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuţ Badea şi Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecţioner”, a declarat preşedintele Comisiei Tehnice şi Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, conform site-ului oficial.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv.

Printre numele de antrenori care vor fi propuși sunt Dan Petrescu, Cosmin Contra sau Walter Zenga.

Decizia comisiei prezidate de Mihai Stoichiță vine după ce naționala României a ratat orice șansă de a se califica la Campionatul Mondial de anul viitor.

Componența Comisiei Tehnice a FRF:

Preşedinte: Mihai Stoichiță

Vicepreşedinţi: Ionuț Badea, Aurel Țicleanu

Secretar general: Sandu Tăbârcă

Membri: Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Rodion Cămătaru, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos

Membri fără drept de vot: Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.