Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Gabriela Firea cere REPETAREA alegerilor, după imaginile cu membri ai USR-PLUS care iau saci cu voturi dintr-o încăpere a Primăriei Sectorului 1

Facebook
Gabriela Firea

UPDATE

”Noaptea ca hotii! Imagini socante! Frauda dovedita! Membri USR-Plus cotrobaie in sala cu sacii plini cu voturi. Si chiar iau saci si îi scot din sala. Daca organizam noi alegerile de o asemenea maniera penala, era toata lumea in strada! Lucrurile nu pot ramane asa! Trebuie informate toate organismele internationale! Alegerile trebuie repetate!!”, a scris, ulterior, pe Facebook, Firea.

Știrea inițială

Antena 3 a difuzat, miercuri seara, imagini cu membrii USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1. Indivizii sunt filmați când iau mai mulți saci cu voturi.

Gabriela Firea a cerut chiar repetarea alegerilor, după ce a văzut imaginile difuzate de televiziunea de știri.

”Lucrurile nu pot rămâne așa! Trebuie sesizate toate organismele internaționale, ambasadele. Sunt mii de voturi anulat, care îmi aparțin. Sunt anulate fără niciun motiv. Dacă nici acestea nu sunt elemente care dă ducă la renumărarea voturilor sau chiar la repetarea alegerilor, nu mai putem să spunem că trăim într-o țară democratică.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.