Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Gabriela Firea, primul votant - atac la Guvernul Orban / VIDEO

Facebook
gabriela firea vot

Prim-vicepreședintele Gabriela Firea  a votat duminică, la alegerile parlamentare, că a votat cu gândul că noul parlament va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi alocaţiile pentru copii.

Vezi și: Vasile Astărăstoae: Nu cred în altruismul și spiritul filantropic al marilor companii farmaceutice!/ Detalii despre vaccinuri experimentate pe subiecți umani

”Am votat cu gândul că noul parlament va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi alocaţiile pentru copii. Am votat cu gândul la bucureştenii mei dragi”, a afirmat fostul primar al Capitalei.

La fel ca și la alegerile locale din septembrie, Gabriela Firea este primul politician care și-a exprimat dreptul de vot încă de la prima oră.

„Votez mereu cu gandul la oameni. Politicienii au aceasta datorie. Eu nu o simt doar ca pe o datorie, este chiar motivul pentru care am intrat in politica. Ce se intampla acum in tara, cu un guvern liberal si un presedinte partizan, implicat brutal in campania electorala, nu poate fi tolerat.

Au mintit. Au inselat increderea oamenilor. I-au saracit. I-au umilit. Au dat vina pe bolnavi. Au gestionat dezastruos criza Covid refuzand cea mai eficienta solutie: testarea. Au inchis scoli, biserici, teatre, piete, industria Horeca. Au vrut alegeri in plina criza sanitara. Sa votam, asadar pentru un guvern competent si cu grija fata de fiecare român”, transmite Gabriela Firea pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.