Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Gheorghe Bunea Stancu a fost achitat într-un dosar de corupție

Bunea Stancu

Tribunalul Vrancea a pronuntat, pe 7 aprilie, sentinta in dosarul care il avea in prim-plan pe Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte al Consiliului Judetean, dar si pe alti 18 inculpati, acuzati de savarsirea unor infractiuni de coruptie, potrivit presei locale. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata la Curtea de Apel Galati.

Toti inculpatii din dosar au fost achitati. Printre acestia se numara Florin Mija – fost vicepresedinte al Consiliului Judetean, mai multi functionari din cadrul CJ si firmele Concivia si Tancrad.

Totodata, Tribunalul Vrancea a respins cererile DNA de confiscare speciala si a ridicat masura sechestrului asigurator de pe bunurile mobile si imobile ale unora dintre inculpati, printre care si Gheorghe Bunea Stancu.

Dosarul a fost inregistrat pe rolul instantei vrancene la sfarsitul anului 2014. In dosar este vorba despre contracte care ar fi fost atribuite preferential de catre Consiliul Judetean, in perioada in care Bunea Stancu se afla in fruntea institutiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.