Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Incendiu la mănăstirea Râmeț: intervin pompierii militari / FOTO

alba24.ro
incendiu

Pompierii militari din Alba Iulia intervin joi după-amiaza pentru stingerea unui incendiu izbucnit la magazia de lemne a mănăstirii Râmeţ, care se manifestă generalizat pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Este cel de-al doilea incendiu care se produce în ultimul an la mănăstirea Râmeţ, cel mai vechi aşezământ monahal ortodox din Transilvania.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia acţionează, cu două autospeciale cu apă şi spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la magazia cu lemne a lăcaşului de cult.

"Incendiul este localizat şi se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. La faţa locului s-a deplasat şi Grupa Operativă, împreună cu prim-adjunctul inspectorului-şef", au transmis cei de la ISU Alba.

În iulie 2019, focul a cuprins o suprafaţă de 400 de metri din acoperişul clădirii de chilii. Incendiul a fost lichidat atunci după aproximativ 14 ore de intervenţie a peste 100 de pompieri.

Vezi si: Lia Olguța Vasilescu aruncă în aer scena politică: În două luni de zile, administrațiile locale vor intra în colaps financiar .

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.