Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Incident în sistemul naţional de transport gaze naturale

newsonly.gr
gaze naturale

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău a fost înştiinţat joi că din cauza unui incident produs în sistemul naţional de transport gaze naturale consumatorii din municipiul Bacău, oraşul Buhuşi şi comunele Mărgineni, Măgura, Hemeiuş, Traian şi Letea Veche se confruntă cu sistări neplanificate de gaze naturale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a declarat că, potrivit comunicării, alimentarea cu gaze naturale a fost întreruptă pentru toţi utilizatorii din oraşul Buhuşi, până la remedierea acestei situaţii.

Echipe ale Transgaz S.A. şi Delgaz Grid S.A. lucrează pentru remedierea situaţiei, fiind preconizată o perioadă mai lungă de timp pentru rezolvare, a mai precizat sursa citată.

Autorităţile le recomandă consumatorilor să închidă toate aparatele ce folosesc gaze naturale şi după reluarea distribuţiei, care se va realiza treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt sfătuiţi să deschidă imediat geamurile pentru a aerisi şi să evite utilizarea iluminatului, aparatelor electrocasnice şi/sau a surselor cu flacără.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.