Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Instanța a decis să o ARESTEZE pentru 30 de zile pe femeia care și-a filmat fata în timp ce o bătea și umilea

ciocanel judecator

Decizie de ultimă oră în cazul femeii care a șocat o țară întreagă cu cruzimea de care a dat dovadă față de fiica ei.  Magistrații de la Judecătoria sectorului 1 din Capitală au decis, marți, arestarea preventivă pentru 30 de zile a femeii care și-a filmat fata în vârstă de 3 ani în timp ce o bate și o torturează, conform Mediafax.

Citește și: INCREDIBIL Guvernul a înființat al ȘASELEA post de secretar de stat la Educație, pentru că doi secretari sunt în campanie electorală

Femeia este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

Procurorii care au dispus urmărirea penală a femeii susțin că în cursul lunii august aceasta și-a agresat în mod repetat fiica în vârstă de aproximativ 3 ani.

„A lovit-o cu palmele la nivelul feței și corpului, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea din imitație de piele la nivelul corpului, a țipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o prin întreg comportamentul violent și filmând-o în timpul exercitării violențelor, acte prin care i-a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

Polițiștii au reținut-o luni pe femeie, după ce imaginile în care aceasta își torturează copilul au apărut pe Facebook.

Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că femeia locuiește în cartierul Giulești și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

În imagini se vede cum mama își bate și torturează copilul, pentru că a ieșit afară, pentru că își dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a-și lovi copilul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.