Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Jandarmii au ridicat mai mulți protestatari, după bătăile din Piața Victoriei: Doi jandarmi au fost răniți

Inquam Photos/ Octav Ganea
proteste 04.07.2018

UPDATE Cele 4 persoane care au fost conduse la secția de poliție au fost sancționate cu câte 500 de lei fiecare pentru instigare și recurgere la acțiuni violente, în conformitate cu art. 26, lit e din Legea 60/1991.

 

Peste 2.000 de persoane au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, manifestanții încercând să rupă cordonul de jandarmi pentru a pătrunde în Palatul Victoria. Unii protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii și au aruncat cu recipiente de plastic către aceștia.

Jandarmeria a anunțat că 4 dintre indivizii violenți au fost ridicați și duși la secție, iar doi jandarmi au fost răniți.

Citește și: EXCLUSIV! Răsturnare de situație! DNA dinamitează spusele unuia dintre șefii din Poliție, acuzați că fabrică dosare!

”Ca urmare a incidentelor înregistrate în Piața Victoriei, când un grup de protestatari a forțat dispozitivul de jandarmi, și au aruncat cu diverse obiecte către ei, 4 persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării acestora și luării măsurilor legale. De asemenea, 2 jandarmi au fost răniți în urma incidentelor provocate având nevoie de îngrijiri medicale. Nu toleram acte sau gesturi care pun in pericol siguranța cetățenilor si vom acționa de fiecare dată pentru combaterea lor. Jandarmii au acționat cu bună credință tocmai pentru evitarea creării unei stări de pericol și pentru a opri acțiunile violente care puteau pune în pericol viața și integritatea corporală sau sănătatea persoanelor. În legătură cu cei 2 jandarmi răniți se vor face acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și vor fi înaintate parchetului competent. Se vor face verificări în vederea identificării autorilor.

Jandarmeria condamnă actele de violență care nu au legătură cu libera exprimare.”, anunță Jandarmeria Română.

Citește și: Dezvăluire incendiară! Sumele uriaşe care ajung în conturile Elenei Udrea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.