Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Klaus Iohannis, față în față cu George Maior

george maior

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a ajuns în urmă cu puțin la Palatul Cotroceni, unde va avea loc Reuniunea anuală a diplomaţiei române. Întâlnirea dintre George Maior și Klaus Iohannis vine la o zi după ce ministrul de Externe Teodor Meleșcanu l-a convocat pe ambasadorul României în SUA pentru a da explicații în urma declarațiilor făcute pe tema scrisorii avocatului lui Donald Trump, Rudolph Giuliani.

Maior a declarat că scrisoarea transmisă autorităţilor de la Bucureşti de Rudolph Giuliani, către oficialii români, în care cere verificarea protocoalelor secrete ale SRI, că acesta este un personaj „spumos şi combativ”, el reprezentând „expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe” care vor să apere persoane din România cu probleme penale.

Preşedintele Klaus Iohannis îi primeşte, marţi, la Palatul Cotroceni, pe şefi de misiuni şi consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomaţiei române.

Reuniunea se desfăşoară până miercuri la Bucureşti şi este organizată de Ministerul Afacerilor Externe, tema din acest an fiind "Diplomaţia - un pilon al României Centenare".

Invitatul special al reuniunii este ministrul federal al Afacerilor Externe al Germaniei, Heiko Maas, cu care şeful statului s-a întâlnit luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.