Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: MAE anunţă că sunt români afectaţi de incendiile din Grecia. Focul i-a lăsat fără acte

grecia incendii

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că Ambasada României la Atena continuă monitorizarea cu atenție a evoluţiei evenimentelor produse pe teritoriul Greciei și menţine permanent contactul cu Celula de Criză activată la nivelul MAE elen, fiind pregătită să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.

Conform datelor comunicate de autoritățile locale, până la momentul actual, nu sunt informații cu privire la existența unor cetățeni români printre victimele incendiilor (persoane rănite sau declarate dispărute).

Vezi şi: Medicii dezvăluie secretul: De ce trăiesc femeile mai mult decât bărbaţii

În schimb, Ambasada României la Atena a eliberat titluri de călătorie unui grup de șapte persoane cu dublă cetățenie, printre care şi cea română, ca urmare a faptului că actele de identitate le-au fost distruse în zona afectată de incendiu. Aceștia nu au necesitat asistenţă medicală și au părăsit zona în siguranță.

Misiunea a întreprins demersuri inclusiv pe lângă comunitatea locală de români din zonele afectate de incendii pentru a verifica dacă există persoane care au nevoie de sprijin.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să evite zona afectată de incendiile care au avut loc în ultimele zile.

Cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României în Republica Elenă:+30 210 6728879, +30 210 6744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al misiunii diplomatice: +30 697 8996222.

Vezi şi: TOP 5: Ceaiurile care te ajută să slăbeşti. Sunt mai eficiente decât exerciţiile de la sală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.