Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Maia Sandu, ÎNTÂLNIRE cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, are marți, la Parlament, o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în contextul crizei politice care a avut loc la Chișinău. Sandu a declarat că își asumă responsabilitatea de a reda încrederea în instituțiile Republicii Moldova, conform Mediafax.

Citește și: Verdict DRAMATIC al medicilor privind starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

"Și noi ne bucurăm că am reușit să trecem peste această perioadă complicată. Am contat pe sprijinul României întotdeauna și contăm astăzi. Provocările sunt mari. Această guvernare și-a asumat responsabilitatea să redea cetățenilor din Republica Moldova încrederea în instituțiile de stat. Asta înseamnă să facem ordine, să curățăm aceste instituții de influențele fostului sistem regim oligarhic", a declarat, luni, prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, la întâlnirea cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Înainte de veni la Parlament, Maia Sandu a avut întrevederi, marți, la București, cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Viorica Dăncilă. Este prima vizită a șefului Executivului, după recunoașterea Guvernului moldovean.

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a anunțat, pe 15 iunie, în cadrul unei ședințe extraordinare, că a anulat mai multe decizii luate în perioada 7-9 iunie, printre care se numără și cea privind dizolvarea Parlamentului, dar și cea prin care nu recunoștea Guvernul Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.