Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Marcel Ciolacu a ajuns la Guvern și a IZBUCNIT: PNRR a fost RESPINS de două ori de Comisia Europeană

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Nu avem nicio problemă să venim la guvern, pentru vorbim de un plan național al României și al românilor”, spune Marce Ciolacu, la intrarea în Palatul Victoria, unde se întâlnește cu premierul Florin Cîțu pentru a discuta despre PNRR: „Nu sunt tensionat”.

Citește și: Nicușor Dan CONFIRMĂ: DNA anchetează Administrația Fondului Imobiliar din administrația locală

„Mulțumesc partenerilor sociali care ne însoțesc azi. Dumitru Costin, reprezentantul angajatorilor, și Florin Jianu, reprezentantul angajaților (Domitru Costin este reprezentantul sindicatelor, iar Florin Jianu al CN-IMM - n.r.) și colegilor mei, experții din PSD. PNRR a fost respins de două ori de Comisia Europeană”, spune Marcel Ciolacu la intrarea în Palatul Victoria.

El a salutat decizia premierului de a invita PSD și menționează că nu este „tensionat”.

„Nu avem nicio problemă să venim la guvern, pentru vorbim de un plan național al României și al românilor. De aceea am venit cu partenerii social. Nu este un plan al unui partid sau guvern, este un plan care trebuie să schimbe viața românilor”, adaugă liderul social-democrat

Întrebat dacă PSD va vota ratificarea tratatului în cazul în care PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Ciolacu a răspuns: „Cred că este convenit momentul cu prezentarea în Parlament. Acest lucru e convenit deja cu comisarii europeni și cu Comisia Europeană, inclusiv președita CE ne-a scris că e normal ca acest plan să fie prezentat în Parlament”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat miercuri seara că la discuția pe care o va avea joi cu premierul Florin Cîțu va merge cu mai mulți specialiști ai partidului, dar și cu reprezentanți ai IMM-urilor și ai sindicatelor. El a spus că nu este deranjat de modul în care a fost anunțată întâlnirea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.