Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Marea împăcare în PSD: Gabriela Firea şi Liviu Dragnea ridică steagul păcii

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

După ce a fost la un pas să fie exclusă din PSD, Gabriela Firea răspunde apelurilor lui Liviu Dragnea şi anunţă o împăcare istorică. Primarul general al Capitalei dezvăluie că a fost sunată de preşedintele PSD şi chiar i-a mulţumit acestuia pentru urările de sănătate şi florile trimise la spital, în zilele în care aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală.

Gabriela Firea a dezvăluit la Antena 3 că a primit flori la spital din partea lui Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Victor Ponta. "Sunt convinsă că au fost sinceri în demersul lor", a afirmat primarul Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Combinaţia anti-toxine: Beneficiile consumului de zeamă de lămâie cu ulei de măsline

Firea a relatat că a fost sunată de Dragnea, pentru a discuta despre problemele Primăriei Capitalei şi pentru a oferi sprijinul Guvernului. "M-a sunat, mi-a spus că a primit acele adrese şi că doreşte să rezolve parte din probleme. Am înţeles că doreşte să normalizeze relaţia dintre preşedintele PSD şi primarul general. Este de bun augur pentru cetăţeni. Eu nu am cum să nu salut acest lucru", a declarat Gabriela Firea.

Săptămânile trecute, în discursurile susţinute în şedinţele unor filiale judeţene ale PSD, Liviu Dragnea a lansat un apel public de împăcare către Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.