Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Mihai Constantinescu a fost DECONECTAT de la aparate - Artistul respiră singur (România TV) UPDATE Informații contradictorii

Adevarul.ro.
Mihai Constantinescu

Sunt vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de mai bine de trei săptămâni.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție au EXPLODAT - Scrisoare către Iohannis și Dăncilă pentru ELIMINAREA împuternicirii obedienților în funcții de șefi

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În ultimele săptămâni, Constantinescu a fost ținut în viață cu ajutorul aparatelor, însă conform România TV, acesta a fost deconectat și acum respiră singur.

UPDATE

Informațiile România TV nu se confirmă.

Mihai Constantienscu se află în continuare intubat și ventilat mecanic la Spitalul Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, care au precizat că deconectarea sa de la aparate nu este posibilă momentan, întrucât el „nu are respirații spontane”.

Potrivit unor surse medicale, că Mihai Constantienscu se află în continuare intubat și ventilat mecanic la Spitalul Floreasca. „Dimineața, la raport, el era încă pe ventilație”, spun sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.