Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Mihai Tudose, declarația ZILEI: 'Ficatul duce'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Este agitație mare în PSD, unde se duc negocieri de ultim moment. Prezent la Ministerul Economiei, Mihai Tudose a fost întrebat despre controversele apărute în spațiul public legate de nominalizarea sa și dacă este pregătit să facă față.

„Asta e lupta politică. (...)Ficatul duce. Prefer să vorbească rezultatele de la guvernare.”, a declarat Mihai Tudose.

După nominalizarea pentru funcţia de premier, în spaţiul public au apărut suspiciuni legate de apartenenţa acestuia la serviciile secrete şi de colaborarea sa în diverse firme cu oameni din această zonă. Mai mult, Academia Naţională de Informaţii a SRI, unde, conform CV-ului său, Tudose ar deţine funcţii didactice, a transmis pentru Pressone că acesta nu a fost încadrat şi nu a predat niciodată la această instituţie.

Ulterior, Tudose a comentat pentru stiripesurse.ro că a obţinut postul didactic în vara lui 2014, însă apoi a intrat în guvern, în decembrie 2014, şi nu a mai mers să predea, nemaiavând timp. Conform CV-ului, Mihai Tudose  obţinut în 2011 calificarea de lector universitar şi în 2013 pe cea de conferenţiar.

Liderii PSD se reunesc, miercuri, de la ora 12.30, într-o ședință a Comitetului Executiv National, pentru a decide lista de miniștri, după ce marți a avut loc o ședința de opt ore la Vila Lac în care s-au discutat propunerile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.