Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORA: Nou cutremur DEVASTATOR in NEPAL

cutremur nepal

Nepalul este zguduit din nou de un cutremur devastator, informeaza Romania TV. In urma cu putin timp un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade a avut loc in tara care inca se lupta sa isi revina dupa cutremurul de luna trecuta care a dus la moartea a peste 8000 de persoane.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade s-a produs marţi în Nepal, cu epicentrul la nord-est de Kathmandu, zona cea mai afectată de seismul din 25 aprilie, a anunţat Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (United States Geological Survey - USGS), informează Reuters, AFP şi EFE.

În capitala Kathmandu, oamenii s-au grăbit să iasă din clădiri. Mişcarea seismică s-a resimţit şi în capitala Indiei, conform Reuters.

Epicentrul cutremurului, care a lovit în apropiere de tabăra de bază pentru escaladarea Everestului, a fost măsurat la o adâncime superficială de aproximativ 19 km.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 grade a lovit pe 25 aprilie Nepalul, provocând decesul a cel puţin 8.046 de persoane şi rănind mai mult de 17.800 de persoane, aminteşte Reuters.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.