Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - O mașină de poliție dintr-o coloană oficială, accident GRAV pe Kiseleff. Trafic restricționat pe ambele sensuri de mers

breaking news

O mașină de poliție dintr-o coloană oficială a fost implicată joi seară într-un accident pe șoseaua Kiseleff, traficul fiind restricționat pe ambele sensuri de mers.

„In jurul orei 19.20, prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc pe sos Kiseleff, segmentul cuprins între Piata Presei și str. Primo Nebiolo. Din accidentul rutier a rezultat rănirea unei persoane care a fost transportata la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Din primele date s-a stabilit ca persoana este rănită ușor. Autoturismului aparține Poliției Române și se afla în misiune însoțind o coloana oficială străină, aflată în București cu prilejul unor lucrări sub egida Presedentiei. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.”, transmit reprezentanții de la Brigada Rutieră printr-un comunicat de presă.

În acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Totodată traficul rutier a fost restricționat în zona producerii accidentului, dinspre Piața Presei către Arcul de Triumf, ambele sensuri de circulație.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.