Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Percheziții în București, la cea mai mare asociație de producători

www.cyd.ro
mascați, percheziții

UPDATE

Interesant este că președintele LAPAR spune că nu el este cel vizat de acuzații, așa cum se scrie în denunț, ci un director executiv din cadrul LAPAR. ”S-a decis, în consiliul director, comandarea unui audit, să vedem ce s-a întâmplat. Cineva a făcut o reclamație. Cei care au venit nu ne-au spus. Lipsa unor sume de bani din cotizațiile fermierilor. Nu putem să vorbim de delapidare. A venit o informație cum că cel care avea delegație pentru relația cu banca și cu contabilitatea și-a însușit niște bani. Vizat ar fi directorul executiv.”, a spus, la Digi 24, Laurențiu Baciu.

Știrea inițială

 

Politisti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice pun în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la sediile unei organizații a producătorilor agricoli din Romania, din Bucuresti.

Conform surselor STIRIPESURSE.RO, este vorba despre un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru savarsirea infractiunii de delapidare. Sursele au dezvăluit că ar fi vorba despre Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).

Citește și: Lovitură pentru clienții Orange! Ce se întâmplă cu rețeaua

Se pare că perioada vizată ar fi 2012-2018, iar vizat ar fi chiar presedintele LAPAR, Laurențiu Baciu, care a folosit 1.000.000 de lei, în interes personal. Sursele consultate precizează că a fost facut un denunț în februarie, anul acesta. Președintele LAPAR a făcut diverse achiziții și a călătorit în interes personal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.