Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Polițiștii din Ilfov au reținut 7 persoane după măcelul din Balotești

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţişti din Otopeni au pus în executare, marţi, 13 mandate de aducere şi au reţinut şapte persoane pentru 24 ore, urmând ca acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, anunță AGERPRES.

Potrivit IPJ Ilfov, pe 2 octombrie, poliţiştii din Otopeni au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în oraş, pe fondul unui conflict mai vechi, concubinul ei a fost agresat fizic de un alt bărbat. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de Poliţie, însă, în urma verificărilor, au stabilit că faptele sesizate nu se confirmă, cei doi bărbaţi având o discuţie în contradictoriu.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Pe 3 octombrie, aceeaşi unitate de Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de o altă femeie, din Baloteşti, cu privire la faptul că mai multe persoane o ameninţă şi intenţionează să intre în curtea sa.

"Având în vedere că în cauză erau implicate familiile persoanelor ce au făcut obiectul sesizării din data de 2 octombrie, poliţiştii ilfoveni, împreună cu echipe de luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale, jandarmi şi poliţişti locali au intervenit prompt, fără ca situaţia să degenereze", arată sursa citată.

La adresa în cauză au fost identificate mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 67 de ani, care au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni pentru continuarea verificărilor, stabilindu-se că au fost avariate trei autoturisme care aparţineau unora dintre cei implicaţi în conflict.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie

"În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, urmărirea penală fiind sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", precizează Poliţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.