Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Premierul Moldovei și-a dat demisia

gaburici

Premierul Chiril Gaburici își anunță demisia. Declarațiile au fost făcute cu puțin timp în urmă în cadrul unui briefing de presă, informează UNIMEDIA.

„Ieri am spus că voi veni cu declarații și iată-mă în fața cetățenilor. Consider că cetățenii sunt egali în fața legii, cred că un premier ca și fiecare cetățeni trebuie să sprijine o anchetă transparentă. Îmi pare rău că am lăsat atât timp acest subiect cu referire la studiile mele și l-am lăsat ca un instrument al jocurilor politice”, a declarat Gaburici.

Șeful Executivului spune că este împăcat cu sine și cu deciziile pe care le-a luat pe parcurs. „Gestul meu nu este unul politic. Am spus că sunt un manager și am calculat acest gest”, a declarat Gaburici.

Știrea se actualizează.

Precizăm că ieri, premierul, Chiril Gaburici, a fost audiat astăzi la Procuratura Generală în cadrul dosarului privind actele sale de studii.

În 18 februarie, Guvernul propus de Chiril Gaburici a obținut vot de încredere a Parlamentului. Pentru Guvernul Gaburici și-au dat votul deputaţii PDM, PCRM și PLDM, cu exepția fostului premier Iurie Leancă, liberal-democratului Eugen Carpov și deputatului PLDM Liliana Palihovici, care s-a abținut de la vot. Tot atunci membrii cabinetului de miniștri a fost învestit în funcție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.