Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Presa anunță că PSG e la un pas de EXCLUDEREA din Liga Campionilor

www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

PSG are mai probleme din nou cu UEFA, iar o posibilă excludere din Liga Campionilor, în sezonul următor, ar putea duce la o decimare a lotului sau la sacrificarea vedetelor echipei, Mbappe şi Neymar.

Cotidianul AS a reacţionat imediat după ce informaţia a fost făcută publică şi a publicat numele echipei la care ar putea ajunge Neymar şi Mbappe, în cazul în care lucrurile se înrăutăţesc la campioana Franţei, scrie mediafax.ro.

Citește și: A explodat o bombă în spațiul public! Pentru ce sumă uriașă ar fi ‘controlată’ Elena Udrea de către FBI

Cele două vedete din lotul lui Thomas Tuchel sunt în atenţia lui Real Madrid, iar odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo campioana Europei e pregătită să dea din nou o lovitură pe bani mulţi pe piaţa transferurilor.

Conform sursei citate, prioritatea lui Real Madrid ar fi Neymar, cel cu care s-au purtat negocieri în vară, dar nefinalizate cu un transfer. În cazul în care PSG va fi sancţionată e UEFA, şeicul care deţine clubul nu s-ar opune plecării.

Citește și: Veste importantă pentru românii care folosesc Facebook Messenger. Vezi ce s-a schimbat

În acest moment, Mbappe reprezintă o prioritate pentru PSG, întrucât atacantul a devenit un simbol la echipa din capitala Franţei, dar şi pentru că este francez.

Ziariştii francezi susţin că problemele formaţiei din capitala Hexagonului pleacă, în principal, de la un contract semnat cu Qatar Tourism Authority. Qatarezii ar fi plătit 100 de milioane de euro, însă PSG ar fi declarat doar 58 dintre ele, ascunzând restul de bani, iar UEFA s-a autosesizat deja.

Citește și: Exclusiv Sute de mii de clienți ai Băncii Transilvania sunt vizați! Se întâmplă din 3 ianuarie 2019

În plus, campioana Franţei a terminat sezonul trecut cu pierderi de 84 de milioane de euro, mult peste cele 30 de milioane de euro permise de regulile în vigoare ale fair play-ului financiar, iar acest detaliu poate cântări enorm în decizia pe care o va lua forul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.