Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Prima reacţie a CCR la sesizarea depusă de Viorica Dăncilă împotriva lui Klaus Iohannis

CCR

Curtea Constituţională reacţionează la sesizarea depusă de premierul Viorica Dăncilă împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. CCR anunţă că a stabilit ca până la 11 septembrie părţile să îşi exprime punctul de vedere. Termenul pentru şedinţa de judecată se stabileşte ulterior.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul a sesizat Curtea Constituțională pentru a reclama un conflict cu președintele Klaus Iohannis, generat de blocarea propunerilor de numire a miniștrilor interimari.

Întrebată, joi, la Mioveni, despre sesizarea trimisă la Curtea Constituțională, Dăncilă a răspuns: „Dacă domnia sa (Klaus Iohannis - n.r.) va veni cu propunerea pentru miniștrii interimari, o parte din sesizare nu își va mai avea obiect. Dar noi în sesizare am vorbit și despre cele cinci propuneri pentru miniștri PSD pentru că încă nu avem o motivație pentru respingere. Eu cred că ar trebui să vedem această sesizare către Curtea Constituțională și ca un mijloc de a avea niște reguli pe viitor, pentru că dincolo de lupta politică nu este nevoie și nu este oportun să blocăm activitatea Guvernului având în vedere că sunt proiecte pe care le facem pentru cetățeni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.