Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Primul INCIDENT la protestul diaspora - Un bărbat a fost ridicat de jandarmi UPDATE Al doilea incident

Ultima Ora breaking news

Un bărbat care a tulburat ordinea publică în Piața Victoriei a fost ridicat, vineri, de jandarmi, anunță reprezentanții Jandarmeriei Capitalei, scrie Mediafax.

La ora transmiterii știrii, protestatarii se adună în Piața Victoriei, fiind îmbrăcați în tricouri negre cu mesajele "Fără Penali" și "Nu cedăm". Unii au adus pancarte pe care scrie "Anticipate".

Vineri dimineață, polițiștii bucureșteni au verificat pirotehnic maşinile parcate acolo. Reprezentanții Jandarmeriei au precizat că forțele de ordine nu vor tolera violența.

"Jandarmeria nu va face estimare a numărului de participanți, nu avem obligația legală. Sunt afirmații, îndemnuri la violență, ură și intoleranță, amenințări cu moartea la adresa jandarmilor. Autoritățile nu tolerează astfel de atitudini, nu acceptăm insubordonarea civică și violența. Toți cei care vor lansa mesaje de instigare vor răspunde. Jandarmeria Română nu se confruntă cu cetățenii, noi asigurăm ordinea, siguranța manifestanților și a celorlalți . Recomandăm tuturor să se delimiteze de astfel de atutudini. Jandarmeria este o instituția apolitică, nu suntem trupe pretoriene", a anunțat, joi, locotenent colonel Marius Militaru, șef comunicare Jandarmeria Română.

Citește și: LOVITURĂ pentru Laura Codruța Kovesi - Parchetul Militar începe audierile după plângerea depusă de Daniel Dragomir privind protocolul DNA-SRI

Numărul jandarmilor care vor fi prezenți, vineri, pentru a asigura ordinea la mitingul din Piața Victoriei va fi dimensionat gradual în funcție de numărul protestatarilor.

UPDATE

În jurul orei 15 un bărbat a vrut să intre în zona mitingului cu mai multe spray-uri grafitti. Omul a fost informat că îi este interzis accesul în zonă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.