Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ PSD a depus Plângere la Parchetul General - Suspiciuni de fals în semnături la Parlament

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Liderului grupului PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că a depus la Parchetul General o plângere penală referitoare la lista de semnături prin care partidele de opoziție au solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare.

„Fiind lider de grup la PSD, am depus plângere penală la Parchet, în care am solicitat acestuia să verifice dacă listele de semnături depuse pentru convocarea sesiunii extraordinare nu intră sub incidența falsului în înscrisuri publice. Am făcut plângerea în numele grupului PSD, în calitatea mea de lider de grup, săptămâna trecută, pe 18 septembrie, dacă nu mă înșel”, a declarat Daniel Suciu, miercuri.

Liderul deputaților PSD a adăugat că sunt „cel puțin 20 de cazuri” de semnături referitor la care social-democrații au semne de întrebare.

„Sunt cel puțin 20 de cazuri prin care, dacă nu eram într-o instituție serioasă, aveam impresia că cineva ne ia de proști. Nu am cum, vă dau un singur exemplu, să fiu în Norvegia la un post de radio să vorbesc despre ceva și în același timp să fiu în București și să semnez cererea de convocare, nu am cum să fiu în nordul Moldovei să adun semnături pentru o campanie publică și să semnez cererea de convocare a sesiunii extraordinare”, a spus acesta.

Citește și: Victor Ponta face anunțul care DINAMITEAZĂ coaliția de guvernare - Va semna inițiativa PNL de schimbare a lui Dragnea de la Camera Deputaților .

 

Suciu a relatat că i-a rugat „prietenește” pe parlamentarii opoziției să refacă listele de semnături, dar aceștia nu au vrut.

„Pentru că prietenește, în cadrul BP, i-am rugat să reia listele de semnături, să vină cu ele regulamentar, nu au înțeles acest lucru ba mai mult au făcut dânșii plângere penală că președintele nu a convocat sesiunea extraordinară în condițiile în care oricum dânsul delegase un vicepreședinte de serviciu să conducă ședința, deci nu era în atribuțiile domniei sale, am făcut și noi plângere penală să vedem dacă au respectat Regulamentul”, a declarat deputatul PSD pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.