Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Reacția ANRP după perchezițiile DNA: 'Activitatea nu a fost afectată'

anrp

Reprezentanții ANRP precizează că perchezițiile DNA de joi noapte au avut loc într-un singur birou, însă activitatea instituției se desfășoară fără niciun impediment, în condiții de legalitate și transparență.

„Activitatea A.N.R.P. se desfășoară fără niciun impediment și nu a fost afectată de perchezițiile care au avut loc la un singur birou din cadrul instituției. Mai mult decât atât, ședințele Comisiei Naționale pentru Compensarea Imobilelor (C.N.C.I.) și Comisiei speciale de retrocedare vor avea loc, potrivit programării, în data de 23 decembrie. Pe ordinea de zi a ședinței C.N.C.I. se află cca. 400 de dosare de despăgubiri care urmează a fi soluționate prin emiterea de decizii”, se arată într-un comunicat transmis de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

Klaus Iohannis a semnat - ce legi au fost promulgate înainte să-și preia noul mandat

Și activitatea de emitere a titlurilor de plată pentru persoanele care au primit decizii de compensare prin puncte se derulează normal, iar conducerea instituției a luat măsuri pentru ca cererile să poată fi depuse până în ultima zi lucrătoare a anului în curs.

„Asigurăm opinia publică, în special pe titularii dosarelor aflate în instrumentare la A.N.R.P., că activitatea decurge în condiții de legalitate și transparență, fiind pe deplin conștienți de așteptările față de instituția noastră”, mai arată sursa citată.

Precizările vin după ce, joi seară, procurorii DNA au efectuat percheziții la sediul ANRP, în cadrul unui dosar de corupție. Tot joi noapte, a fost condus la audieri un membru al conducerii ANRP, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.