Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Scandalagiii din Sintești, calmați cu mascații după ce au atacat cu FURCI Garda de Mediu, s-au ales cu amenzi de zeci de mii de lei

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Amenzi de 25.000 de lei s-au dat în urma arderilor masive de deșeuri și a scandalului de la Sintești. Inspectoratul de Poliție Ilfov anunță că a intervenit, sâmbătă, în satul Sintești din comuna Vidra, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice, după ce Garda de Mediu a fost atacată cu furci. Polițiștii ilfoveni au dus mai multe persoane la audieri la Postul de Poliție Vidra și au dat două amenzi de 5.000 lei.

Totodată, reprezentanții Gărzii de Mediu au dat două amenzi în valoare de 20.000 lei și au confiscat 10 kg cupru. „La fața locului au acționat și echipaje de pompieri care au lichidat focarele de incendiu, despre care au rezultat elemente că erau folosite în scopul arderilor ilegale de deșeuri. Polițiștii orașului Popești Leordeni continuă verificările”, transmite Inspectoratul de Poliție Ilfov.

Mai mulți comisari de mediu au fost atacați cu furci, sâmbătă, de către indivizi surprinși că ardeau ilegal deșeuri în Sintești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.