Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Se cere prelungirea perioadei de autorecenzare a recensământului populației și locuințelor

recenzare autorecenzare recensamant

Recensământul Populației și Locuințelor se află în ultimele zile din etapa de autorecenzare, urmând ca de luni, 16 mai, să înceapă recenzarea în teren, cu recenzori, prin interviuri față în față, acolo unde persoanele nu s-au autorecenzat sau nu au fost autorecenzate.

Deputatul Alin Apostol, de la USR, cere ca etapa de autorecenzare să fie prelungită, după ce gradul de autorecenzare a crescut masiv în această săptămână, Institutul Național de Statistică primind, marți, un număr record de chestionare, aproape jumătate de milion. România deja a depășit două țări din UE la gradul de autorecenzare, Bulgaria și Croația, deși se află la prima experiență de acest fel în cadrul efectuării recensământului.

”IERI PESTE 430 MII DE ROMANI S-AU AUTORECENZAT. DUBLU FAȚĂ DE CEA MAI BUNĂ ZI.

Peste 7.5 milioane de cetățeni au completat chestionarul de autorecenzare. Aurorecenzarea se încheie la 15 mai. Nu uitați că puteți să primiți o zi liberă dacă vă autorecenzați.

Intenționez ca, în calitate de membru al Consiliului de Comunicare și Transparenta, să cer Comisiei Centrale pentru Recensământul Populației și Locuințelor să prelungească perioada de autorecenzare cu minim 2 săptămâni de zile, până pe 1 iulie.

Românii vor digitalizare, vor să se autorecenzeze. Atâta timp cât există cererea crescută încă, putem prelungi termenul limită de autorecenzare online. Haideți să prelungim puțin această perioadă ca să avem și mai mulți români autorecenzați digital. În plus, scădem cheltuielile publice de la bugetul de stat cu recenzarea fizică.”, a precizat deputatul Alin Apostol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.