Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Spartacus, bărbatul care s-a LUAT LA TRÂNTĂ cu poliția, în ziua de Paști, a fost arestat preventiv

Facebook
spartacus

A țipat din toți răruncii 'să vină poliția', în timp ce dădea un chef ilegal, însă, sosirea oamenilor legii i-a schimbat complet înfățișarea, devenind ținta unor miștouri pe Facebook. Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 în dosarul violenţelor din cartierul bucureştean Rahova. Alături de el, alţi 4 bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru că au participat la violenţele din ziua de Paşti.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză

Spartacus, una dintre persoanele care a participat la bătaia din cartierul bucureştean Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Alături de el, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală.

În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

Decizia a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.