Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judeţean Alexandria, precizări despre bărbatul care a murit la câteva zile după ce a participat la protestul din Piaţa Victoriei

Ultima Ora breaking news

La Spitalul Județean de Urgență Alexandria vine cu o precizări oficiale despre cazul bărbatului care a murit la câteva zile după ce a participat la protestul din Piaţa Victoriei, din 10 august, unde i s-a făcut rău.

"La Spitalul Județean de Urgență Alexandria s-a prezentat în dată de 15 august 2018, prin transfer, un pacient în vârstă de 68 de ani cu hemoragie digestivă superioară exprimată prin melena și sindrom anemic sever. investigațiile au confirmat diagnosticul de ulcere multiple sângerânde și a fost internat la terapie intensivă unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic. Cu toate acestea, starea generală a pacientului s-a agravat. În dată de 19 august 2018, Ia orele 23:45, bărbatul a decedat în urmă unui stop cardio-respirator. Facem mențiunea că pacientul era în evidență pentru mai multe afecțiuni cardiace și digestive. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urmă necropsiei", precizează reprezentanţii spitalului, într-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: HARTA FEȚEI: ce afecțiuni îți indică semnele de pe fața ta!

Poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului din Alexandria cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 62 de ani, care s-a simţit rău în urma protestului din 10 august din Capitală, şi au deschis un dosar penal. Cauza exactă a morții va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

„Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Turnu Măgurele, ar fi decedat în noaptea de 19 spre 20 august. În această (luni- n.r.) dimineaţă, colegii noştri au deschis un dosar penal. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria”, a declarat reprezentantul Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.