Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Subofiţerul MAPN care şi-a ucis iubita la coafor, ARESTAT

facebook.com
criminal Dâmbovita

Subofiţerul MApN Florin Oprea, acuzat că şi-a ucis iubita într-un coafor din localitatea Titu, a fost arestat preventiv. Miercuri după-amiază, magistraţii Tribunalului Militar au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, potrivit NEWS.RO.

Avocatul subofiţerului MApN spune că acesta şi-a recunoscut fapta şi o regretă. Militarul urmează să fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Top Bloomberg: România, una dintre cele mai INOVATOARE economii ale lumii. Pe ce poziţie se clasează ţara noastră

Din primele cercetări, se pare că incidentul s-a produs pe fondul geloziei. Bărbatul a intrat în coafor şi-a înjunghiat iubita, apoi a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut. El s-a dus singur la sediul Poliţiei Titu. După comiterea faptei militarul s-a predat la Poliţie, iar cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Femeia, de 25 de ani, a fost dusă la Spitalul din Titu, dar doctorii nu i-au mai putut salva viaţa.

Conform IPJ Dâmboviţa, femeia nu reclamase niciodată violente din partea concubinului. Bărbatul are 35 de ani, este din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu şi este plutonier specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte. După incident, MApN a anunţat că plutonierul Florin Oprea a fost suspendat din funcţie, în conformitate cu prevederile art. 89 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

Citeşte şi: Fostul episcop al Huşilor NU SCAPĂ de dosar: Procurorii au deschis anchetă pentru act sexual cu minori .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.