Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră - Superbet reacționează la scandalul Gazeta Sporturilor: Orice ingerință e incompatibilă!

Fanatik
Superbet

Superbet Group anunţă că se delimitează categoric de orice formă de influenţă, intruziune sau presiune exercitate în politica editorială a oricărei entităţi de presă, delarându-se profund angajat în promovarea integrităţii, atât în lumea presei, cât şi în cea a sportului, subliniind că precizările sunt făcute ”în urma subiectelor legate de industria de gaming care au apărut în presa din România, în decursul săptămânii curente”.

”De 15 ani sprijinim mediul sportiv şi jurnalismul de calitate în România, fiind deplin conştienţi de valoare socială pe care acestea o deţin. Încă de la începutul proiectului nostru de business, ne-am angajat să menţinem standarde de integritate în toate aspectele activităţii noastre şi în relaţia cu toţi partenerii de dialog – presă, public general, organizaţii non-guvernamentale, cluburi sportive şi autorităţi. Prin urmare, dorim să menţionăm, fără echivoc, faptul că Superbet Group se delimitează categoric de orice formă de influenţă, intruziune sau presiune exercitate în politica editorială a oricărei entităţi de presă. Suntem profund angajaţi în promovarea integrităţii, atât în lumea presei, cât şi în cea a sportului”, transmite compania,subliniind că face aceste precizări ”în urma subiectelor circulate în sfera publică, pe parcursul ultimelor zile, în care se fac referiri la implicarea industriei de gaming în politica editorială a unor publicaţii de prestigiu din România”.

Superbet Group menţionează că respectul pentru libertatea presei şi pentru independenţa jurnaliştilor este unul din principiile pe care îşi bazează activitatea şi colaborarea cu orice parteneri media.

”Orice ingerinţă în conţinutul editorial sau presiuni la nivel de management sunt incompatibile cu valorile companiei noastre. De aceea, subliniem faptul că tratăm cu deosebită responsabilitate orice posibilă circumstanţă în care reprezentaţi ai Superbet ar putea acţiona neconform cu principiile noastre de activitate. Orice sesizare argumentată legată de activitatea echipelor noastre este investigată cu seriozitate şi promptitudine, iar compania noastră nu va ezita niciodată să adopte măsuri drastice, în cazul în care reprezentanţii grupului Superbet vor acţiona neprincipial. Respectarea uniformă şi fără excepţie a codului nostru de bune practici rămâne unul dintre pilonii de sustenabilitate pe care este clădit businessul nostru”, se arată în precizările transmise de Superbat Group.

”Rămânem deschişi la dialog cu toţii partenerii care împărtăşesc valorile noastre de transparenţă şi respect”, dau asigurări reprezentanţii Superbet Group.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.