Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Suspectul în cazul crimei şocante din gara Slatina s-a predat

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Bărbatul căutat de polițiști, fiind acuzat că a ucis un bărbat de 44 de ani, în gara din Slatina, iar pe altul l-a rănit grav, s-a predat, sâmbătă seara, Poliției Transporturi Feroviare, la Craiova, transmite MEDIAFAX.

Ion Șerban, considerat principalul suspect în cazul crimei din gara Slatina, s-a predat polițiștilor de la Transporturi Feroviare Craiova, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

CITEȘTE ȘI: Cel mai răspândit CONDIMENT de pe planetă este… un adevărat medicament

De la Craiova, suspectul va fi predat polițiștilor din Olt, care efectuează cercetări în acest caz, sub coordonarea unui procuror criminalist.

În urma investigațiilor, procurorii au stabilit că suspectul i-ar fi făcut mai multe avansuri concubinei celui pe care l-a omorât, iar un alt bărbat, cel care a fost rănit grav, a intervenit, el fiind primul rănit. Ulterior, a intervenit bărbatul de 44 de ani, căruia i-au fost aplicate trei lovituri de cuțit în zona inimii.

„Imediat după săvârșirea faptei, suspectul Șerban Ion fuge de la fața locului și, cu toate că este urmărit de prima victimă, reuşeşte să scape. În prezent, suspectul a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră și se efectuează activități de depistare și reținere a acestuia”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.