Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Teodorovici anunță o OUG pentru a anula depunerea Deciziei 600

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat marți dimineață, la sediul ministerului, că pregătește o Ordonanța de Urgență pentru a anula depunerea Deciziei 600, ordonanță pe care i-o va prezenta mâine, în ședința de guvern, premierului Viorica Dăncilă.

„La şedinţa de Guvern de mâine, va fi discutată o OUG prin care vom amâna acest formular până la final de martie, timp în care vom încerca să găsim cea mai bună soluţie pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. În această perioadă, nimeni nu mai trebuie să mai depună acest formular. (...) Noi spunem clar că vom găsi o soluţie pentru a nu se mai depune acest formular. Nu are rost ca cineva să mai stea pe drumuri pentru a depune un astfel de formular. M-am gândit la comasarea acestuia, dacă nu, chiar și o variantă și mai bună, dar vom discuta și la Ministerul de Finanțe. De azi înainte, vor fi lucrurile cele mai simple alese, pentru că așa este normal să fie”, a spus Teodorovici la sediul ministerului.

Acesta a dat asigurări că nu va adăuga taxe noi.

„România stă bine în comparație cu alte state pe zona de fiscalitate. Marea noastră problemă este partea birocratică”, a mai spus ministrul Finanțelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.