Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Tudorel Toader RĂSPUNDE ATACURILOR din PSD: 'Credeți că se poate vorbi despre o întârziere?'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, răspunde atacurilor lansate ieri de mai mulți lideri PSD printre care președintele partidului, Liviu Dragnea, și senatorul Claudiu Manda. Ambii au susținut că sunt nemulțumiți de activitatea ministrului, care, susțin ei, întârzie să pună în acord cu deciziile CCR modificările din Codul Pena și Codul din Procedură Penală.

Citește și: SURPRIZĂ totală - Care este, de fapt, cel mai POLUAT oraș din România

"Dnei Av Laura Vicol,

Mulțumiri pentru susținere, cu două precizări:

1. În iulie 2017, am prezentat Guvernului proiectul de lege pentru modificare Codului penal, în acord cu deciziile CCR, precum și pentru transpunerea Directivei privind confiscarea extinsă. Proiectul a fost adoptat și apoi transmis Parlamentului spre legiferare.

2. În noiembrie 2017, am prezentat Guvernului proiectul de lege pentru modificarea Codului de procedură penală, în acord cu deciziile CCR, precum și pentru transpunerea Directivei privind consolidarea prezumției de nevinovăție. Proiectul de lege a fost adoptat și apoi transmis Parlamentului spre legiferare.

Credeți că se poate vorbi despre o întârziere, Sub aspectul propunerii de modificare a celor două coduri, în acord cu deciziile CCR, credeți că se poate vorbi despre o întârziere la MJ ?", scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Ieri, ședința Parlamentului în care urma să se voteze moțiunea simplă la adresa ministrului Justiției a fost suspendată din lipsă de cvorum. Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat că săptămâna viitoare coaliția va decide soarta ministrului Justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.