Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Un celebru prezentator de la Antena 1 are CORONAVIRUS/UPDATE: Cosmin Selesi: Dragilor, sunt bineee!

te cunosc de undeva

STIRIPESURSE.RO a informat, în exclusivitate, că cinci vedete de la Antena 1 sunt infectate cu coronavirus! Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru și Adriana Trandafir au fost primele nume despre care aveam certitudinea că sunt infectați cu noul virus. Cea de-a cincea vedetă ar fi Cosmin Seleși, co- prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Toți se află internați la Spitalul Matei Balș, din București.

UPDATE: „Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”, a scris Cosmin Seleși pe Facebook.

Numărul total a celor confirmați cu coronavirus a ajuns, deocamdată, la 10. Pe lângă cele 5 vedete infectate, alți cinci angajați ai televiziunii au coronavirus, cameramani și oameni de la montaj. Toți cei care au filmat pentru edițiile emisiunii sunt în izolare la domiciliu, în așteptarea rezultatelor testelor.

Citește și: VIDEO Scandal între PNL și USR! Replici de mahala: ‘Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic. Nu fiți ipocriți și nu mințiți oamenii’

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu se știe dacă au primit, momentan, confirmarea de la medici la testele pe care le-au făcut. Totodată, Antena 1 a decis închiderea unei clădiri de la Romexpo, unde se filma emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Aceasta va fi dezinfectată, iar filmările pentru emisiune au fost oprite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.