Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Victorie pentru Gigi Becali și FCSB în procesul cu CSA Steaua: Judecătorii i-au dat dreptate latifundiarului din Pipera

gigi becali

FCSB a câştigat o bătălie importantă în procesul cu CSA Steaua. Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, 25 aprilie, că Armata a fost decăzută din drepturile de folosinţă a mai utiliza mărcile "Steaua Bucureşti", "CS Steaua 1947-1967" şi "Steaua".

Totuşi, echipa lui Gigi Becali nu se poate bucura prea mult. CSA Steaua deţine încă marca notorie, cea pentru care se războiesc, de fapt, cele două părţi.

Citește și: EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Prezentăm mai jos decizia Curţii de Apel:

”Soluția pe scurt: Evocând fondul, după anularea cu reţinere: Admite în parte acţiunea. Constată decăderea pârâtei Clubul Sportiv al Armatei Steaua din drepturile conferite asupra mărcilor înregistrate: MN 26915 STEAUA BUCUREŞTI, MN 63179 CS STEAUA 1947 -1967, MN 63180 – STEAUA, MN 63287 – A, pentru toate produsele şi serviciile pentru care ele sunt înregistrate. Respinge în rest acţiunea ca neîntemeiată. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 20.411 lei cu titlu de cheltuieli de judecată proporţional cu admiterea în parte a acţiunii. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronun?ată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 25.04.2019.

Citește și: ANAF face anunțul mult așteptat! Datoriile românilor vor fi șterse

Document: Hotarâre 25.04.2019”, se arată pe documentul postat pe site-ul portal.just.ro

Astfel, dintre cele patru mărci câştigate de FCSB astăzi nu se află şi cea notorie, care va rămâne la CSA Steaua. De asemenea, CSA Steaua va trebui să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 20.411 lei către FCSB, au hotărât magistraţii, după ce reprezentanţii clubului lui Gigi Becali au solicitat să le fie plătită suma de 90.000 de lei.

Citește și: Lovitură pentru șeful Aeroportului Otopeni! Ministrul Transporturilor i-a dat lovitura de grație

CSA Steaua poate face recurs la această decizie. Marca notorie a Stelei, cea pentru care a pornit acest război dintre CSA Steaua şi FCSB, are numarul 72827.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.