Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Viorica Dăncilă l-a DEMIS pe Remus Borza, consilierul său, pe care îl numise în funcție chiar în această săptămână

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Cotroceni

Remus Borza, consilierul economic al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat o reducere a numărului de bugetari și o scădere a numărului de ministere. „Am crescut veniturile în sectorul bugetar, cred că suntem singura țară din lume care plătește mult mai bine salariații din sectorul public decât pe cei din sectorul privat. Trebuie să gestionăm 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administrația. Și la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. E mai eficient, mai rămân bani să facem și o fabrică în România”, a spus Borza la Antena 3.

Au fost declarațiile care au exasperat-o pe Viorica Dăncilă, care a anunțat că l-a demis pe consilierul său. Decizia a fost luată azi, dar documentele vor fi semnate luni, când vor apărea și în Monitorul Oficial. ”A făcut afirmații în nume personal care nu se regăsesc în programul guvernului!”, este justificarea premierului exprimată pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Surprinzător! Obiectul pe care îl are Liviu Dragnea în celulă deși nu ar trebui

Remis Borza a fost numit consilier onorific pe probleme economic al premierului în această săptămână. Borza trebuia să fie înlocuitorul lui Darius Vâlcov, obligat de Dăncilă să demisioneze, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.