Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA STRIGARE pentru ex-colonelul SRI Daniel Dragomir - CAB tranşează apelul său şi al procurorilor în complet de divergenţă

evz.ro
daniel dragomir

Curtea de Apel București reia, marţi, judecarea apelurilor DNA şi a ex-colonelului SRI Daniel Dragomir împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti care a stabilit achitarea acestuia pentru faptele de corupţie şi condamnarea sa la o pedeapsă cu suspendare pentru fapte de fals în înscrisuri.

La ultimul termen de judecată din acest dosar instanţa a intrat în formulă modificată, respectiv în locul magistratului desemnat pentru divergență, Mariana Constantinescu, a intrat magistratul Corina Ciobanu.

Citește și: TENSIUNE MAXIMĂ pentru ex-colonelul Daniel Dragomir - Un al treilea judecător, chemat să încline balanţa, ar putea asculta joi pledoariile DNA şi ale apărării

Schimbarea s-a făcut doar atunci pentru a putea fi asigurat numărul de judecători ce compun completul de divergență care de altfel a anunțat că magistratul Constantinescu a intrat intempestiv în concediu medical.

În acest context instanța a amânat pentru 25 februarie discutarea apelurilor și a atras atenția procurorului DNA dar și avocatului soților Dragomir să aibă pregătite pledoariile finale și să fie apți să le susțină.

Soții Dragomir au lipsit de la termenul de judecată de joi iar întrebat fiind, avocatul acestora a explicat că ar fi la spital cu motive medicale.

Totodată, întrebat în acest sens, avocatul a precizat că a luat legătura cu clientul său chiar joi dimineață acesta anunțând că nu se poate prezenta la proces, fiind la spital.

Completul de divergenţă

Curtea de Apel Bucureşti nu se poate hotărâ între condamnarea sau achitarea fostului colonel SRI Daniel Dragomir, după ce doi magistrați ai completului de apel din dosarul acestuia au opinii diferite.

Citeşte şi: 'ABANDONAT' de avocații săi, Liviu Dragnea petrece ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR în penitenciar - Ce s-a întâmplat în instanță

Astfel, deși au rămas iniţial în pronunţare pe apelurile declarate de procurorii DNA dar şi de către fostul operativ al Serviciului, cauza a fost repusă pe rol pentru participarea unui al treilea magistrat CAB care să încline balanţa.

Astfel pe lângă cei doi judecători care au analizat apelurile va judecat această cauză si magistratul Mariana Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.